vzw Coördinatie Zenne-Coordination Senne asbl
logo
banner

Programma 2018-2019

Het programma wordt nog regelmatig aangevuld en bijgewerkt. Check dus regelmatig de website voor de laatste nieuwe info!


Vormingsdag 'Geleid bezoek Tour&Taxis | De Haven van Brussel | Site Solvay'

Donderdag 13 december 2018: Geleid bezoek van de site Tour&Taxis (Olivier Kempen), actuele en toekomstige projecten van de Haven van Brussel, (Marie Elizabeth Rubinos) en de site Solvay in Neder-over-Heembeek: verleden, heden en toekomst (Pierre Depret). Organisatie: Kanaalgidsen - Guides du canal.

  • Uitnodiging en praktische info >>
  • Inschrijven >>


Brusselse Waterdagen 2019

Van zondag 17 tot zondag 24 maart 2019 zijn het de Brusselse Waterdagen: een mooie gelegenheid om het blauwe patrimonium van de hoofdstad een week lang in de bloemetjes te zetten en de Brusselaars uit te nodigen om Brussel langs het water te ontdekken!
Noteer alvast deze data in jouw agenda en laat je onderdompelen in dit boeiende thema door deel te nemen aan de vele gratis activiteiten: geleide bezoeken, wandelingen, boottochten, conferenties, fietstochten, musea, sluis, stormbekkens, amfibieën, vogelobservatie...
Tijdens de week wordt een speciaal programma opgesteld voor scholen om de jongeren - de beslissers van morgen - te sensibiliseren.
De wateractoren worden uitgenodigd om hun activiteiten bekend te maken en hun kennis en ervaring rond het thema water te delen.
BINNENKORT MEER INFO!

  • Info ter attentie van de partners >>