Klik hier indien de mail niet goed wordt weergegeven. Pour la version FR, cliquez ici.

Brusselse Waterdagen | Journées bruxelloises de l'eau
OPROEP TOT MEDEWERKING
     
  Mevrouw, Mijnheer,
Beste partner actief rond het thema water in Brussel,

De editie 2022 van de Brusselse Waterdagen was een succes dankzij u allen.
Bekijk zeker eens onze aftermovie om de sfeer op te snuiven.
Voor deze editie 2023 doen we opnieuw beroep op uw enthousiasme en creativiteit om van dit evenement een must te maken voor de Brusselaars.

Waterkwaliteit, waterbeheer, blauw-groene netwerken, waterrecreatie,... stuk voor stuk zijn het actuele thema’s die we een week lang in de kijker willen zetten. We nodigen u uit om activiteiten voor te stellen en uw kennis over het thema water te delen van zondag 19 maart tot zondag 26 maart 2023. De activiteiten moeten gratis en toegankelijk zijn voor het grote publiek.

Na 3 edities die in meerdere of mindere mate door COVID beïnvloed waren, zullen we opnieuw de nadruk leggen op de 'Ontmoetingen aan de waterkant', die actoren en activiteiten samenbrengen op een strategische plaats die verband houdt met water en gunstig is voor uitwisselingen. Een gezellige sfeer rond het thema water!
Tijdens de week ’s avonds hopen we samen met u een programma op te bouwen met diverse activiteiten: conferenties, films, activiteiten rond amfibieën, quiz, enz.
We werken ook aan een programma van milieueducatieve activiteiten over het thema water voor scholen.
De campagne 'Hier begint de zee' wordt voortgezet samen met de 19 gemeenten en we kunnen daarbij rekenen op een exclusieve samenwerking met de Smurfen (ja, dat leest u goed. Wij kunnen bijvoorbeeld de kostuums van de Smurfen beschikbaar stellen voor uw activiteit in het kader van de campagne).

Met de steun van Leefmilieu Brussel, coördineert Coördinatie Zenne het hele project. We zorgen voor het mediatiseren en de globale promotie van deze Brusselse Waterdagen en staan ter beschikking om u te ondersteunen in de organisatie van uw activiteiten.

Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie.
Opmerkingen en suggesties zijn uiteraard altijd welkom per telefoon (02 206 12 07) of via mail.
 
     
     
 
Laat ons zodra mogelijk en vóór eind december 2022 weten of u een of meer activiteiten wil voorstellen en/of u samen met andere partners een 'Ontmoeting aan de waterkant' wil organiseren tijdens de Brusselse Waterdagen. Stuur ons daarvoor het ingevulde inschrijvingsformulier. Dit formulier is een eerste stap. We zullen u later om details van uw activiteiten vragen.

We nemen contact met u op zodra we een overzicht hebben van alle aangeboden activiteiten en zullen dan onze samenwerking verder uitwerken.

Meer informatie vindt u op onze website coordinatiezenne.be/bw2023.htm
 
     
Brusselse Waterdagen | Journées bruxelloises de l'eau


Coördinatie Zenne voor Leefmilieu Brussel, met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Akenkaai 2bis, 1000 Brussel - TEL.: 02 206 12 07 - www.coordinatiezenne.be

Volg ons op Instagram! Instagram
Facebook
Volg ons op Facebook!

U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief en/of omdat de inhoud van deze uitnodiging u rechtstreeks kan aanbelangen.
Als organisatie geven we u volledige openheid over welke gegevens we verzamelen en wat we met die data doen. Klik door naar ons privacybeleid.
Indien u dit soort informatie niet langer wenst te ontvangen, klik dan hier.