Klik hier indien de mail niet goed wordt weergegeven. Pour la version FR, cliquez ici.

Brusselse Waterdagen 2018
van zondag 18 tot zondag 25 maart 2018
     
  Van zondag 18 tot zondag 25 maart 2018 zijn het Brusselse Waterdagen:
een mooie gelegenheid om het blauwe patrimonium van de hoofdstad een week lang in de bloemetjes te zetten en de Brusselaars uit te nodigen om Brussel langs het water te ontdekken!

We nodigen u uit om bij te dragen aan het succes van dit event. Het zal een gelegenheid zijn om uw activiteiten bekend te maken en uw kennis en ervaring rond het thema water te tonen. De activiteiten die u organiseert moeten wel gratis zijn en toegankelijk voor het grote publiek. Geleide wandelingen langs een waterloop, animatie over natuur, waarnemingen langs de waterkant en bezoeken van kunstwerken zouden we liefst op de zondagen programmeren. Films, conferenties en amfibieën spotten zouden eerder op een weekavond plaatsvinden.

In functie van jullie voorstellen zullen we een activiteitenprogramma samenstellen en gaan we ‘Waterdorpen’ vormen waar we - bij voorkeur op zondag 18 maart - de activiteiten willen voorstellen. Het is de bedoeling om alle actoren en activiteiten per vallei in een eigen Waterdorp samen te brengen om op die manier een zo sterk mogelijke indruk te maken en het publiek op een gezellige manier in het thema water onder te dompelen. Er zal gelet worden op een goede verspreiding van de activiteiten zodat het hele gewest gedurende gans de periode van de Waterdagen kan genieten.

Tijdens de week van maandag 19 tot vrijdag 23 maart zal er voor scholen een programma zijn om de jongeren - de beslissers van morgen - te sensibiliseren (aan schooltarief).

Een communicatiecampagne zal de Waterdagen in goede banen leiden.

Wij hopen dat u ten volle wil meewerken om van de Brusselse Waterdagen een succesverhaal te maken. Alvast hartelijke dank.
Uw opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom!
 
     
     
  Laat ons vanaf nu en vóór 15 december 2017 weten of u wil
meewerken aan de Brusselse Waterdagen.
Stuur een mail naar contact@coordinatiezenne.be met volgende informatie:
- Naam van uw vereniging
- Korte beschrijving voorgestelde activiteit
- Doelgroep (groot publiek/scholen)
- Tijdstip (weekend/weekdag/avond)
- Taal (NL, FR, tweetalig)

U vindt alle informatie terug op www.coordinatiezenne.be in de rubriek ‘Brusselse Waterdagen 2018’. Zodra we zicht hebben op alle voorgestelde activiteiten contacteren we u opnieuw.
 
     
 
 
Coördinatie Zenne voor Leefmilieu Brussel,
met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Akenkaai 2bis, 1000 Brussel
TEL.: 02 206 12 07 - www.coordinatiezenne.be

Volg ons op Instagram! Instagram
Facebook
Volg ons op Facebook!

Indien u dit soort informatie niet langer wenst te ontvangen, klik dan hier.