Zennekrant nr. 31 | juli 2023
   
  Volg de voortgang van de Blue Deal in Vlaanderen

De Blue Deal is een plan dat de Vlaamse regering in de zomer van 2020 lanceerde in de strijd tegen waterschaarste en droogte. Het plan bevat meer dan 70 acties en 400 projecten.
Met de Blue Deal slaat Vlaanderen de weg in van minder verharding, meer vernatting en maximaal circulair watergebruik. Intussen zijn al heel wat concrete projecten uitgevoerd of in uitvoering.

Het Blue Deal Bulletin is een digitale nieuwsbrief van de CIW (Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid). De CIW verbindt alle actoren die inspanningen leveren om de Blue Deal in de praktijk te brengen. Via het bulletin kom je heel wat informatie te weten over projecten die tot stand kwamen door verschillende samenwerkingen met (landbouw)bedrijven, kennisinstellingen, lokale besturen, verenigingen en ook burgers. Zo blijf je op de hoogte van recente en innovatieve projecten en kan je heel wat inspiratie opdoen om zelf aan de slag te gaan.

Op de website van de Blue Deal vind je een kaart met realisaties terug.
De meest recente editie van het Blue Deal Bulletin kan je hier lezen. Wil je ook de volgende edities ontvangen, dan bestaat ook de mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven via deze link.

Juli 2023 - Coördinatie Zenne
   
 
 

Terug naar de inhoudsopgave >

 
   


Volg ons op facebook of bezoek onze website.