vzw Coördinatie Zenne-Coordination Senne asbl
logo
banner

Programma 2018

Het programma wordt nog regelmatig aangevuld en bijgewerkt. Check dus regelmatig de website voor de laatste nieuwe info!


Initiatie rond 'Water in Brussel'

foto Ben je geïnteresseerd om groepen te begeleiden rond het thema water in Brussel? Ben je bezig met milieueducatie in Brussel en wil je het thema water in je animaties integreren? Ben je gids of leerkracht en wil je het thema water in je programma introduceren? Of ben je een bewuste burger? Wil je deel uitmaken van het educatieve team van Coördinatie Zenne of van een partnervereniging? Dan is dit een programma op jouw maat!

1. Dinsdag 20 februari: kennismaking met de vele dimensies van water in Brussel
2. Dinsdag 6 maart: hoe wordt waterkwaliteit gemeten?
3. Dinsdag 15 mei: verkenning van een Brusselse waterloop: de Woluwe
4. Donderdag 7 juni: de Zenne en het kanaal in Brussel - het Riolenmuseum

Uitnodiging & praktische info >
Inschrijven >


Brusselse Waterdagen 2018

foto Van zaterdag 17 tot zondag 25 maart 2018 zijn het Brusselse Waterdagen: een mooie gelegenheid om het blauwe patrimonium van de hoofdstad een week lang in de bloemetjes te zetten en de Brusselaars uit te nodigen om Brussel langs het water te ontdekken!

Tijdens de week van maandag 19 tot vrijdag 23 maart is er een speciaal programma voor scholen om de jongeren - de beslissers van morgen - te sensibiliseren.

- Programma voor scholen >>

- Download de folder met alle activiteiten van de Brusselse Waterdagen 2018 >>

- In de gids 'Water in Brussel' vindt u niet alleen een schat aan informatie over het water en de geschiedenis van het water in Brussel, maar ook een overzicht van de vele organisaties die educatieve activiteiten aanbieden over de thema's water, waterlopen en natte natuur. >>

- Info ter attentie van de partners >>